Zweden: blonde “activiste” verhinderde uitzetting Afghaanse vrouwenmishandelaar

Op 23 juli verhinderde een blonde Zweedse “activiste” de uitzetting van een afgewezen Afghaanse “vluchteling” naar Afghanistan omdat het daar niet veilig zou zijn. Ze weigerde te gaan zitten in het vliegtuig waardoor deze niet kon vertrekken. Ze werd in Newsweek een “heldin” genoemd.

Maar de Afhaanse “vluchteling” blijkt niet zonder reden uitgezet te worden. Hij zou zijn vrouw en dochter o.a. met een oplaadkabel hebben geslagen. Hij werd hiervoor in Zweden dan ook veroordeeld. Vanwege drie overvallen op zijn eigen vrouw en kinderen en andere gewelddadigheden jegens hen zou hij tot 9 maanden cel zijn veroordeeld. Hij sloeg zijn dochters met de oplaadkabel omdat ze de tv niet uit wilden zetten.

Overigens kan de “activiste” voor haar omstreden actie tot een celstraf worden veroordeeld.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.