Iran: “Hoe kan Bijbellezen de staatsveiligheid in gevaar brengen?” aldus geloofsgevangene

Een Christelijke man in Iran, die vanwege zijn bekering tot het Christelijk geloof tot 10 jaar cel is veroordeeld, vraagt zich in een open brief aan het Iraanse moslim regime af “hoe Bijbellezen de staatsveiligheid in gevaar kan brengen. De man, die net 57 jaar is geworden, werd juni 2016 opgepakt op een bruiloft door de politie.

De man werd veroordeeld op grond van bewijs dat zijn advocaat niet in handen kreeg en ook niet bij de rechtszaak werd gepresenteerd. Hij verloor een bezwaar tegen zijn veroordeling in november 2017 en werd in januari gevangen gezet.

This entry was posted in Vervolgde kerk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.