Beelden voorbereiding moslim terreur aanslag Barcelona vorig jaar

Op recent gepubliceerde foto’s is te zien hoe de moslim terreur groep bezig is met voorbereidingen voor de aanslag in Barcelona, 17 augustus 2017. Bij de aanslag reed een busje in op voetgangers waarbij zeker 13 mensen om het leven kwamenHet busje was gekaapt en de eigenaar wer door één van de terroristen doodgestoken. Zo’n 100 raakten gewond, van wie 15 ernstig. De bedoeling van de terroristen was om nog veel meer slachtoffers te maken door het gebruik van explosieven. De Spaanse politie kon later 5 terroristen doodschieten. Een aantal terroristen kon worden opgepakt. Een Marokkaanse imam, die omkwam bij een explosie, wordt er van verdacht de terroristen te hebben gerekruteerd.

Overigens wordt nu in twijfel getrokken of de Marokkaanse imam werkelijk het brein achter de aanslagen is. Het werkelijke brein zou volgens berichten nog steeds voortvluchtig zijn.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.