VS: moslima professor is blij met dood “verschrikkelijke racist” Barbara Bush

In de VS is een moslima professor (Fresno State University) in opspraak geraakt omdat ze op social media had gezegd dat ze blij was met de dood van presidentsvrouw Barbara Bush. Bovendien noemde ze mevr. Bush ook een “verschrikkelijke racist”. De professor noemt haar uitspraken vallen binnen de grenzen van vrijheid van meningsuiting. Er zijn vooralsnog geen plannen om haar te ontslaan. Wel zijn anderen een petitie gestart om haar te ontslaan. In linkse kringen wordt ze bewonderd.

M.i. getuigen dergelijke uitspraken van smakeloosheid.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.