Engeland: grootschalig misbruik schandaal in Telford

In Engeland is een nieuw, grootschalig misbruik schandaal aan het licht gekomen, ditmaal in de plaats Telford. Over een periode van 40 jaar werden meer dan 1000 kinderen, sommigen 11 jaar oud, geslagen, gedrogeerd, en seksueel misbruikt. Een misbruikt meisje kwam met haar moeder en zusje om het leven nadat hun huis in brand was gestoken door een dader. Het misbruikte meisje was al zwanger op haar 14e, en moest daarom uit de weg geruimd worden. Aantijgingen zouden veelal niet adequaat zijn behandeld door de autoriteiten, waardoor veel van de daders ongestraft bleven.

De daders worden veelal omschreven als “Aziaten”. Het betreft figuren van veelal Pakistaanse komaf.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.