Duitsland: Libische jongen steekt 17-jarig zusje dood uit “eerwraak”

Een zwanger 17-jarig meisje is in het Duitse Laupheim in haar slaapkamer door haar broer in haar borst gestoken. Dit omdat ze wilde scheiden van een 34-jarige Syrische man aan wie ze was uitgehuwelijkt. Het huwelijk was een islamitisch huwelijk, niet wettelijk erkend. De familie filmde het zwaargewonde zwangere meisje waarvan ook nog eens beide mondhoeken werden ingesneden. Het filmpje werd vervolgens doorgestuurd naar de 26-jarige jongen waar het meisje verliefd op was geworden.

De broer van het meisje is bij de Duitse politie bekend als een gewelddadige moslim die tot maandag vastzat op verdenking van het helpen bij het plegen van een bomaanslag. De broer van het meisje en de Syriër zijn als “vluchteling” Duitsland binnen gekomen.

De voormalig Duitse SPD politicus Schulz verklaarde eens: “Was die Flüchtlinge uns bringen, ist wertvoller als Gold. Dat geldt in elk geval niet voor deze “vluchtelingen”.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.