“Vluchtelingen” uit moslim landen brengen vaak oerconservatief gedachtegoed mee

Volgens een onderzoek gehouden door de Donau UniversitÄt in Krems (Oostenrijk) zouden “vluchtelingen” uit moslim landen blijken vaak oerconservatief gedachtegoed met zich mee te nemen. Ze bevroegen “vluchtelingen” uit alle moslim landen waar conflicten ofoorlog is, zoals Somalië, Afghanistan, Tjetsjenië en Syrië.

Meer dan de helft heef er geen moeite mee als een man weigert een vrouw een hand te geven. Ook bestaat er bij velen een sterk verlangen naar een invoering van de sharia bij een derde van de Afghanen en een kwart van de Somaliërs.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.