Moslim landen hebben meeste gevallen van zelfmoord, moord, verkrachting en mentale problemen

Volgens een studie, uitgevoerd door de Universiteit van Washington, komen in moslimlanden de meeste gevallen van zelfmoord, moord, verkrachting en mentale problemen voor. Voor de studie zijn gegevens over een periode van 25 jaar in landen van Marokko tot Pakistan bestudeerd. In 2015 alleen al pleegden 30.000 personen zelfmoord en werden er 35.000 vermoord. Depressie en angststoornissen zijn veelvoorkomende mentale stoornissen. Landen waar oorlog is (zoals Syrië en Irak) zijn niet in de gegevens meegenomen.

This entry was posted in Actualiteit. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.