Tijdelijk geen homohuwelijk in Utah (VS)

Op dit moment loopt nog een beroep tegen de beslissing van rechter Robert Shelby om homohuwelijken toe te staan in de staat Utah, waar veel mormonen leven. Tot het beroep behandelt is kunnen er geen homohuwelijken worden gesloten. Lees het volledege bericht op:

http://www.nu.nl/buitenland/3668859/homohuwelijk-in-amerikaanse-staat-utah-tijdelijk-stopgezet.html

Laten we hopen dat in het beroep tegen deze beslissing wordt dat er geen homohuwelijken zullen worden afgesloten. Laat het huwelijk, zoals de Bijbel het voorschrijft (Gen. 1:27 en 2:18-24) voorbehouden blijven tussen man en vrouw alleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.