Bijbel duidelijk over homoseksualiteit

Gelovigen belijden dat de Bijbel het betrouwbare en onfeilbare Woord van God is. Door Zijn Woord spreekt God op gezaghebbende, maar ook heldere en duidelijke en ondubbelzinnige wijze tot mensen spreekt (zie art. 5 en 7 van de Nederlandse Geloofsbelijdenis). De Bijbel is duidelijk als het gaat om hoe God van ons verwacht dat wij leven. In onze relatie tot God. Maar ook in onze relatie tot onze medemens.

Zo geloof ik ook dat de Bijbel zich duidelijk en afkerend uitspreekt over alle vormen van homoseksuele praktijken. Lees bijvoorbeeld wat Ds. Kieviet van de CGK hierover schrijft in het RD via onderstaande link.

http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/ds_kieviet_cgk_bijbel_duidelijk_over_homoseksualiteit_1_615871

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.