Criminele “vluchtelingen” onhoudbaar probleem in azc’s

In het AD, en enkele regionale kranten, hebben een brandbrief in handen van de OR van azc’s. Daaruit blijkt dat het werk hun onmogelijk wordt gemaakt door het criminele en asociale gedrag van “vluchtelingen” uit Noord-Afrika. Ze komen voornamelijk uit veilige landen als Marokko en Algerije en komen niet in aanmerking voor een verblijfsvergunning. Desondanks zijn er dit jaar bijna 2000 van hen naar Nederland gekomen.

Ze maken misbruik van de situatie, omdat ze geen kans maken op een verblijfsvergunning. En ze zetten de asielzoekerscentra ook nog eens op stelten met hun asociale en criminele gedrag“, aldus een medewerker van het COA.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.