Tweede Kamer wil betalingen aan palestijnse veroordeelden stoppen

De Tweede Kamer wil “steunbetalingen aan palestijnse veroordeelden in Israëlische gevangenissen stoppen”. Lees het volledige artikel op:

http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/kamer_wil_steunbetalingen_aan_palestijnse_veroordeelden_stoppen_1_788878

En dat is een goede zaak. Het is toch eigenlijk te gek voor woorden dat veroordeelde palestijnse terroristen, die zonder problemen kinderen en vrouwen uit blinde haat vermoorden, iedere maand van de Palestijnse Autoriteit tussen de 282-2400 euro krijgen. Dit geld is afkomstig uit o.a. Nederland.

Als we bedenken dat ook de armoede oprukt in Nederland, dat zelfs een bijstandsmoeder in Nederland geen vlees kan betalen, moet er dan niet afgevraagd worden of het beter is om dit geld te besteden aan de armeren in Nederland i.p.v. veroordeelde terroristen in het buitenland.

http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/bijstandsmoeder_kan_amper_haar_vlees_betalen_1_788936

Natuurlijk moeten we geld geven aan armen en minderbedeelden. Heel ruimhartig zelfs. Veroordeelde palestijnse terroristen zijn m.i. niet de mensen die we maandelijks financieel zouden moeten belonen met een maandelijks bedrag waar vele bijstandsmoeders in Nederland alleen maar van kunnen dromen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.