Zweden: politie kan toegenomen criminaliteit sinds “vluchtelingen”crisis niet aan

De politie in Zweden lijkt steeds meer moeite te hebben om de toegenomen criminaliteit (waaronder seksuele delicten, drugs en kinderen met wapens) te bestrijden. In de hoofdstad Stockholm zouden al meer dan 20 gebieden zijn waar de politie niet meer naar toe gaat vanwege het gevaar. Er zouden 4100 politieagenten extra nodig zijn om de toegenomen criminaliteit te bestrijden.

Vorige maand nog moest de Zweedse politie vluchten voor hun veiligheid nadat ze een 10-jarige jongetje die mogelijk verkracht zou zijn wilden meenemen. De politie werd omsingeld door een groep boze “vluchtelingen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.