België: “vluchtelingen” uit Irak filmen verkrachten van Belgisch meisje

In België zijn zes Irakezen “vluchtelingen” en een Belg opgepakt voor de verkrachting van een Belgisch meisje eind 2015. Ze werd dronken gevoerd waarna deze lieden zich op brutale wijze aan haar vergrepen. Het meisje heeft zich niets herinnerd van deze ernstige verkrachting. Het voorval werd gefilmd met een gsm.

De zaak kwam aan het rollen doordat op school de politie attendeerde op een foto op Facebook waarop te zien is hoe een leerling van de school met een wapen poseert. Op de gsm van deze leerling trof de politie de opnamen van de verkrachting aan.

De staatssecretaris van Asiel en Migratie heeft bevestigd dat er inderdaad “vluchtelingen” bij betrokken waren. “Walgelijk”, zo omschrijft hij deze gebeurtenis. M.i. nogal zacht uitgedrukt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.