Duitsland: feministen geven Duitse mannen schuld van aanrandingen door “vluchtelingen” in Keulen

Na de massale aanrandingen door “vluchtelingen” in Keulen hebben feministen in Duitsland opmerkelijk genoeg de schuld bij Duitse mannen gelegd. Volgens de feministen zouden dergelijke zaken vrouwen dagelijks overkomen door Duitse mannen, lang voordat de vluchtelingen kwamen. En ook moslims en “vluchtelingen” worden gemarginaliseerd. Eigenlijk komt de argumentatie op het volgende neer: moslims en “vluchtelingen” worden gemarginaliseerd, en daarom moeten we de criminele daden die zij doen voor lief nemen. Dit is culturele relativisme in de meest zuivere vorm.

Je vraagt je af of het feministen werkelijk om rechten van vrouwen te doen is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.