Duitsland: groot politieonderzoek Noord-Afrikaanse bendes Düsseldorf

Na de gebeurtenissen tijdens de jaarwisseling in Keulen komen steeds meer problemen die diverse migranten groepen met zich mee brengen in het nieuws. Zo is bekend geworden dat de politie in de Duitse stad Düsseldorf een groot onderzoek is begonnen naar criminele bendes waarvan veel verdachten een Noord-Afrikaanse achtergrond hebben. Maar liefst 2244 verdachten uit Noord-Afrika zijn lid van een roversbende. 1256 van deze verdachten komen uit Marokko. De bendes groeien. Het gaat om jongeren tussen de 17-19 jaar die geen verblijfspapieren en inkomen hebben. Ook in Keulen zijn problemen met Noord-Afrikaanse migranten: 40% zou is verdacht (geweest) van criminele activiteiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.