Duitsland: “vluchtelingen” vallen Joodse man en beroven hem

In Duitsland zijn twee “vluchtelingen” aangehouden voor het aanvallen, uitschelden en beroven van een Joodse man in een trein. Één van hen kwam uit Syrië, de ander uit Afghanistan. De “vluchtelingen” wilden eerder daarvoor al tegengehouden omdat ze zonder de juiste papieren wilden doorreizen naar Denemarken. Daarop wilden ze doorreizen naar een vluchtelingencentrum in Neumümster. Gelukkig werden ze op tijd door de Duitse politie opgepakt en zullen ze zich binnenkort moeten verantwoorden voor de rechter.

In De Dagelijkse Standaard lezen we n.a.v. deze gebeurtenis:

Er zijn te veel Arabieren naar Duitsland gekomen — mensen die een hekel hebben aan joden en de westerse manier van leven, en die totaal niet tolerant zijn ten opzichte van niet-moslims, en al helemaal niet ten opzichte van joden. Daar moet iets aan gebeuren; als er niet wordt ingegrepen zal het antisemitisme alleen maar toenemen. Zéker Duitsers zouden moeten beseffen waar dat uiteindelijk op kan uitdraaien“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.