Zweden: politie verzwijgt aanrandingen door “vluchtelingen”

Na de onthullingen in Duitsland blijkt ook de politie in Zweden massa aanrandingen door “vluchtelingen” uit Afghanistan, tijden een festival in Stockholm en tijdens de jaarwisseling in Malmö, doelbewust te hebben verzwegen. Om extreem-rechts niet in de kaart te spelen werd de veiligheid van vrouwen van ondergeschikte belang aan de ordinaire wellust van een stel “vluchtelingen”. Ongelofelijk en onbegrijpelijk.

Een voorbeeld is de 27-jarige Mohammed uit Syrië. Hij heeft al minstens 21 personen van het vrouwelijk geslacht aangevallen, aangerand of verkracht, waaronder een meisje van 4. Een permanente verblijfsvergunning is geen probleem voor hem.

Of wat denkt u van de twee “vluchtelingen” die een jonge vrouw verkrachten en daar lage straffen (4 resp. 2,5 jaar cel) voor krijgen?

Het multiculturele “paradijs” Zweden heeft meer weg van een multiculturele “hel” geschapen door linkse lieden.

Het is niet verwonderlijk dat steeds meer Zweden wat eens hun land was, verlaten om zich elders te vestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.