Duitsland: aantal aangiften Keulen stijgt boven 500

Het aantal aangiften in de Duitse stad Keulen van aanranding, beroving en verkrachting staat nu op 516. Een groot deel van de daders zijn “vluchtelingen” en illegalen. Gezien massaliteit van de actie lijkt het zeer waarschijnlijk een goed georganiseerde actie die mogelijk ook als opzettelijk doel de ontwrichting van de maatschappij heeft.

Duidelijk zichtbaar is de minachting van deze “vluchtelingen” voor de Westerse normen en waarden, maar ook van vrouwen. Duitsland betaalt een hoge prijs voor de goedbedoelde maar toch ook wel naïeve gastvrijheid die door meer “vluchtelingen” dan we denken, doelbewust zwaar misbruikt is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.