Duitse politietop: strikte instructies om misdrijven “vluchtelingen” niet te melden

Volgens het Duitse tijdschrift Bild zijn er strikte instructies van de politietop om van misdrijven door vluchtelingen geen melding te maken. Incidenten om en in azc’s mogen niet worden gemeld, tenzij het azc aangevallen is door neo-nazi’s (wat natuurlijk afschuwelijk is).

Volgens de minister van Binnenlandse Zaken in de deelstaat Saxen waren er in 2015 maar liefst “1006 aanvallen en misdaden tegen de menselijke vrijheid in asielzoekerscentra, inclusief elf gevallen van doodslag of moord.”

Van deze ernstige misdaden zijn er slechts drie(!) ook bekend gemaakt. Acht gevallen van seksueel misbruik en verkrachting, waarbij voor een deel kinderen slachtoffer werden, verdwenen in de doofpot.

Bij moord en doodslag (in asielzoekerscentra) wordt uitermate voorzichtig omgegaan met de beschikbare informatie “vanwege bepaalde indentificatierisico’s” en wordt vermelding “volgens afspraak met het OM ernstig beperkt of volledig genegeerd”.

Het is geen wonder dat het CDU concludeert: “Stemming onder Duitse volk is dramatisch, vertrouwen in rechtstaat verdwijnt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.