Ministerie Duitsland geeft toe: tweederde verdachten Keulen “asielzoeker”

Tja, eerst waren er geen aanwijzingen dat de daders van de massa aanrandingen asielzoekers waren. Maar nu geeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Duitsland toe dat maar liefst tweederde van de verdachten “asielzoeker” is. De linkse invloed is kennelijk nog zo groot dat dit met pijn en moeite wordt toegegeven. Ongelofelijk dat bijna welbewust de Duitse bevolking door haar eigen regering aan een groot gevaar is blootgesteld. Het eerste politieke “slachtoffer” is inmiddels gevallen: de politiechef van Keulen is met vervroegd pensioen gestuurd.

Angela Merkel wil nu dat “asielzoekers” die de wet overtreden, sneller uitgezet kunnen worden. Ik ben heel benieuwd wat daarvan terecht gaat komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.