Duitsland: georganiseerde misdaad, agenten hadden situatie niet onder controle

Een paar dagen na de jaarwisseling komt steeds meer naar buiten over de walgelijke gebeurtenissen in Duitsland.

Volgens berichten in Die Welt zou ging het meeste daders om seksuele misdrijven.

Anonieme bronnen bij de politie bevestigen dat de meeste aanranders en rovers in Keulen “asielzoekers” uit Syrië zijn. Sommige zouden zelfs hebben gezegd: “Ik ben Syriër. Je moet aardig tegen me doen, mevrouw Merkel heeft me uitgenodigd”. Weer een ander zou zijn verblijfsvergunning voor de ogen van de politie verscheurd hebben en hebben gezegd: “Je kunt me niets doen, morgen kan ik een nieuwe krijgen”.

De Duitse justitie ziet de aanrandingen als georganiseerde misdaad. Volgens berichten hadden agenten de situatie niet meer onder controle, en vreesden sommigen zelfs voor hun leven. Gezien het massale en gewelddadige karakter lijkt wat gebeurd is ook wel een bewuste en goed geplande actie. Kennelijk hebben de daders verwacht dat ze vanwege de valse tolerantie er wel mee weg konden komen.

Dergelijke gebeurtenissen kunnen, als niet hard wordt ingegrepen, leiden tot een verregaande ontwrichting van de samenleving. Ook laat het zien dat het door de linkse politici nagestreefde ideaal van een “vreedzame multiculturele samenleving” waarschijnlijk niet gehaald zal worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.