Duitsland: advertentie ds. Lätzel geweigerd

Volgens de Duitse nieuwsdienst Idea zou Weser-Kurier, een dagblad in Bremen, een advertentie van ds. Lätzel hebben geweigerd. De Martinigemeente waar hij aan verbonden is had op 20 december een advertentie willen plaatsen met daarin de woorden van de Here Jezus in Matth 11:28: “Komt tot Mij, allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven.” Twee weken daarvoor, op 6 december, had ze in het kader van Advent, op de voorpagina een advertentie met daarin woorden van zr. Corrie ten Boom laten zetten: “Wie Jezus niet als Advocaat heeft, ontmoet Hem als Rechter.” Op deze eerste advertentie kwam zoveel kritiek, dat een tweede werd geweigerd.

De woorden van zr. Corrie ten Boom zijn echter waar. De Bijbel spreekt duidelijk van een laatste oordeel (Matth. 25). Wie gelooft in de Here Jezus, wordt behouden en mag eeuwige leven binnengaan (Joh. 3:16). Wie niet gelooft, wacht het eeuwige oordeel (Joh. 3:36). Geen makkelijke en populaire woorden, maar wel deel van de boodschap van de Bijbel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.