Moslim die oproept tot mishandelen Joden uitgenodigd door Paauw

Bij Paauw is een moslim uitgenodigd die openlijk oproept om Joodse toeristen te mishandelen. Bij zijn tekst plaatste deze moslim een foto van een dertienjarige Palestijnse jongen, die Israëliërs met een mes had gestoken. Echter werd hij, terecht, door de politie neergeschoten. De “president” van de PA verklaarde daarop dat deze messentrekker “in koelen bloede” was doodgeschoten. Dit verhaal werd uiteraard door vele media kritiekloos doorverteld. Wat niet werd verteld was dat deze jongen gewond was geraakt en in een Israëlisch ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld werd.

Ik heb niet de indruk dat de Palestijnen zo voor een gewonde Israëliër zouden zorgen…. Verder is het m.i. ongehoord dat een dergelijke haatzaaier een podium krijgt op de Nederlandse TV. Vrijheid van meningsuiting heeft grenzen: oproep tot haat, mishandeling en moord kan en mag niet in Nederland.

Immers: een oproep om moskeeën in brand te steken voor de vele door moslims vermoorde en mishandelde Christenen zou, en terecht, ook nooit getolereerd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.