Ellen Hoogakker: “vluchteling” mag nog wel even homo’s pesten

Volgens sociologe Ellen Hoogakkers moeten homofobe “vluchtelingen” de tijd krijgen om te wennen aan de Nederlandse normen en waarden. Uiteraard zullen nieuwkomers de tijd moeten krijgen om zich aan te passen aan de normen en waarden die hier gelden. Het zal voor sommige “vluchtelingen” wennen zijn dat in dit land homo’s (en ook bijvoorbeeld Christenen) niet vervolgd worden. Daarom is het verstandig om nieuwkomers direct duidelijk te maken dat geweld in dit land tegen bijvoorbeeld andersgelovigen en minderheden niet getolereerd wordt en dat er hard tegen zal worden opgetreden.

Gevaarlijke uitspraken. Straks gaat ze ook nog zeggen dat “vluchtelingen” ook nog wel een paar Christenen in elkaar mogen slaan of vermoorden en een paar kerken in de brand mogen steken. Om hun zo de tijd te geven zich aan te passen aan de normen en waarden die hier gelden…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.