Voormalig bisschop Irak: Het lot van het Westen zal erger dan ons lot zijn

De voormalige bisschop van Mosul (Irak), Amel Shamon Nona, waarschuwt het Westen voor de ernstige gevolgen als ze niet adequaat ingrijpen. Westerse regeringen keken weg toen duizenden naar Syrië en Irak gingen om zich bij IS aan te sluiten. Nu zoeken IS terroristen hun weg naar de steden in het Westen. De bisschop vertelt verder dat de koran gewelddadige verzen bevat, volgens welke alle niet-gelovigen bekeerd of gedood moeten worden. De ongelovige is volgens de islam minderwaardig. Moslims in het Westen zijn vaak fundamentalischer dan in hun islamitisch thuislanden. Het Westen zal zich moeten bezinnen op haar normen en waarden om niet uiteindelijk ten onder te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.