Heeft Geldermalsen azc nodig voor het geld?

De gemeente Geldermalsen heeft kennelijk veel belang bij de komst van een azc voor 1500 mensen. De weerstand bij de inwoners is groot. Zo groot dat er zelfs geweld wordt gebruikt. Dat mag uiteraard niet, maar geeft wel aan dat er naar de bezwaar bewoners geluisterd moet worden en de weerstand die er leeft serieus moet worden genomen.

Want er is wel iets merkwaardigs aan de hand. Een groenbedrijf in Geldermalsen dat wilde uitbreiden was daar al 10 jaar mee bezig. En nu opeens dreigt het bedrijf omring te worden door een azc.

En nog iets veel merkwaardigers: het lijkt er op dat de Geldermalsen geen azc wil vanwege meeleven met de “vluchtelingen”, maar om een financieel gat te dichten. Voor de grond die voor en azc geëxploiteerd wordt kan de gemeente goed geld vangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.