Priester tegen EU: u boycot Israel terwijl christelijk bloed vloeit

Tijdens een speciale vergadering van de EU keeft Pater Gabriel Naddaf de gelegenheid om duidelijk te maken wat hij (en andere Christenen) van de boycot van Israelische goederen uit de zgn. “bezette gebieden”. Racistisch en antisemitisch en verraad van het Christelijk erfgoed van Europa, is zijn oordeel. Terwijl de EU druk bezig is met dergelijke zaken vloeit dagelijks het bloed van Christenen in het Nabije Oosten en Afrika. En dat terwijl er maar een land is in het Nabije Oosten waar Christenen in veiligheid kunnen leven: de joodse staat Israel. Deze staat en de vrijheid die Christenen daar hebben, moet beschermd worden.

Ik vermoed dat deze oproep van de EU tevergeefs zal zijn. De EU heeft een eigen agenda, en de vraag is sterk of daarin veel positieve aandacht is voor Christenen en hun vervolgde geloofsgenoten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.