Moslimjongeren die terreur plannen “gedragen zich gewoon als tieners”

Volgens mevr. Hanan Dover, universitair docent aan de Western Sidney University in Australië,  zijn moslimjongeren die terreurdaden plannen gewoon jongens die zich als tiener gedragen. Het is niet eerlijk om hen van terrorisme te beschuldigen. Volgens een andere universitair docent, Mohamad Abdalla, zijn juist de maatregelen tegen moslimterreur de oorzaak van radicalisatie onder moslimjongeren, evenals de dubbele standaarden van het Westen en het Israëlisch-Palestijnse conflict.

Het ligt allemaal aan de ander, op geen enkele wijze aan onszelf. Daar komt de boodschap van deze universitaire docenten op neer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.