Lesbische bisschop Zweden: christelijke symbolen verwijderen van kerk voor moslims

De Zweedse lesbische bisschop Eva Brunne heeft voorgesteld om Christelijke symbolen van de kerk (de “Seaman’s Church) te verwijderen en te vervangen door islamitische symbolen om moslims een plezier te doen.

Door dit daadwerkelijk te doen zal m.i. een verkeerd signaal aan moslims worden gegeven. Het woord “islam” betekent “onderwerping”. Het verwijderen van christelijke symbolen van een kerk zal door moslims worden gezien als onderwerping aan de islam.

Laten we niet vergeten dat veel moslims andersgelovigen, waaronder Christenen en Joden, hooguit als tweederangsburgers zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.