Christenen, vrouwen en homo’s onveilig in AZC

Volgens Vluchtelingen-Organisaties Nederland (VON) zijn er diverse misstanden in AZC’s waar het kabinet al eerder voor gewaarschuwd is. Gevluchte christenen, vrouwen en homo’s voelen zich bijvoorbeeld bedreigd door (“gevluchte”) moslims. Dit probleem hoort vanzelfsprekend adequaat door ons kabinet te worden aangepakt. Het moet deze moslims duidelijk gemaakt worden dat bedreigingen richting christenen, vrouwen en homo’s in dit land niet geaccepteerd worden. Ik ben er echter niet van overtuigd dat onze regering dat ook werkelijk zal doen. Het is immers politiek niet correct om dit te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.