Gevluchte christenen geïntimideerd door gevluchte moslims

Volgens het Duitse blad Die Welt worden gevluchte christenen geïntimideerd door eveneens gevluchte moslims. Het is de vraag of het in Nederland veel beter is. Het maakt ook de weinig vriendelijke en intolerante bedoelingen van deze moslims tegenover christenen en andersgelovigen duidelijk. In een vrij land als Nederland is dit volstrekt onaanvaardbaar. Terecht is dan ook de reactie van de SGP dat asielzoekers die geweld gebruiken geen verblijfsvergunning in dit land moeten krijgen. In Nederland hebben we m.i. geen enkele behoefte aan een toestroom van moslims die geweld (tegen christenen en andersgelovigen) gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.