Vrijwel geen vrouwen op Ashley Madison

Van de ruim 37 miljoen gebruikers van de gehackte overspelsite Ashley Madison zijn er ongeveer 1200 vrouwen. Kennelijk hebben mannen een grotere neiging tot vreemdgaan dan vrouwen, in elk geval online. In elk geval is het goed als kerken in de verkondiging aandacht gaan besteden aan het huwelijk en trouw in het huwelijk. Zo vanzelfsprekend is dat in onze modern tijd, dankzij de “seksuele revolutie”, helaas allemaal niet meer. In de Bijbel is het huwelijk tussen man en vrouw een beeld van de relatie tussen Christus en Zijn gemeente (Ef. 5:22-33).

In elk geval zijn er ruim 37 miljoen bedrogen vrouwen wereldwijd.

2 thoughts on “Vrijwel geen vrouwen op Ashley Madison

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.