GroenLinks: geslacht niet meer registreren bij geboort

GroenLinks wil dat het geslacht van een pasgeborene niet meer geregistreerd wordt bij de burgelijke stand. Dit lijkt misschien onschuldig. Maar christenen geloven dat God “man en vrouw” heeft geschapen (Gen. 1:26, 27). Dit onderscheid is met de schepping van de mens gegeven. Je geslacht is mede wie je bent en hoort bij je door God gegeven identiteit. Dat kun je niet veranderen. Van een man kun je geen vrouw maken die kinderen kan baren. En van een man geen vrouw die kinderen kan verwekken.

Ook in dit voorstel van GroenLinks is een kennelijke aanval op wat de Bijbel leert, te herkennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.