Enkelefeit constructie geschrapt door Senaat

De Eerste Kamer zal volgende week stemmen voor het afschaffen van de zogenaamde enkelefeit constructie. Dat betekent dat scholen werknemers niet meer mogen ontslaan om het enkele feit dat ze homoseksueel zijn.

Uiteraard is het iemands vrije keuze om een homoseksuele levensstijl te leven. Maar acceptatie van een dergelijke levensstijl, die duidelijk ingaat tegen wat God ons vertelt door Zijn Woord, de Bijbel, mag m.i. niet opgelegd of opgedrongen worden. Deze wet is m.i. dan ook een verdere aantasting van de vrijheid van godsdienst en het beleven en uitdragen daarvan, in dit geval in het christelijk onderwijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.