Twee miljard jaar geen evolutie?

Onderzoekers hebben een bacterie ontdekt die al 2,3 miljard jaar geen waarneembare evolutionaire veranderingen zou hebben ondergaan. Het betreft een zwavelbacterie die in modderlagen op de bodem van de zee leeft. Deze bacterie haalt energie uit het afbreken van zwavelmoleculen. Dat er al zo lang geen evolutionaire veranderingen zouden hebben plaatsgevonden, komt omdat de leefomgeving van deze bacteriën uiterst stabiel zou zijn gebleven.

Zou dit niet laten zien dat deze bacterie al vanaf het begin goed gemaakt is door de goddelijke Schepper van de Bijbel? En dan niet miljarden jaren geleden, maar ongeveer 6.000-10.000 jaren geleden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.