Gezegend 2015

Bij deze wil ik u allen alvast een gezegend 2015 toewensen. We leven in roerige tijden. Ik denk aan het gevaar van fundamentalistische moslimorganisaties als IS, Boko Haram en Al-Shabaab. Oorlogen en geweld. Ebola. Vliegrampen. Maar ook de gevaarlijke ontwikkelingen m.b.t. onze grote oosterbuur. Ook in eigen land zijn er genoeg uitdagingen. Onze economie is op dit moment herstellend, maar wel kwetsbaar. Velen zullen hun baan kwijtraken en/of er financieel op achteruitgaan. Maar ook op kerkelijk vlak: hoe zullen kerken omgaan met gevoelige onderwerpen als homoseksuele praktijken?

Maar ondanks alles mogen we weten dat onze God alles in Zijn hand heeft. Niets gebeurt er buiten Zijn heilige en volmaakte wil om. Wat uiteraard niet wil zeggen dat Hij alles wil!

Ik wil u hartelijk bedanken voor het bezoeken van deze site. In 2014 heb ik vele posts en diverse artikelen, vele over Bijbelse onderwerpen, mogen plaatsen. Maar ook over natuurwetenschappelijke en ICT onderwerpen. Ik hoop dat u daar wat aan hebt gehad.

Het komend jaar hoop ik ook weer veel te mogen schrijven. En hoop ik u als bezoeker te mogen ontvangen.

Voor de trouwe bezoeker heb ik een verassing: het programma Advanced SystemCare 8 Pro. Dit programma helpt u om uw PC schoon en op snelheid te houden. U kunt dit programma t/m 2 januari 2015 geheel legaal gratis downloaden en registreren met de bijbehorende sleutel.

U kunt het programma rechtstreeks downloaden bij de leverancier.

Een legale sleutel (“License code”) voor dit programma kunt u hier vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.