Frankrijk: 13-jarig schoolmeisje erkent dat haar beweringen over leraar die daarop onthoofd werd, gelogen zijn

In Frankrijk heeft een 13-jarig schoolmeisje dat haar verklaring n.a.v. waarvan een docent geschiedenis door een Tsjetsjeense “vluchteling” werd onthoofd, gelogen zijn. N.a.v. haar verklaringen begon haar vader een campange op sociale media tegen de docent. Ze had tegen haar vader gezegd dat ze was geschorst omdat ze het niet eens was met de docent. Maar de werkelijke reden van haar schorsing was dat ze regelmatig lessen zou hebben verzuimd. Het schoolmeisje is aangeklaagd voor laster, en haar vader en een islamitische prediker voor medeplichtigheid aan de moord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.