VS: moslims wijzen zelfverklaarde verdediger islam af

In de VS wijzen moslims een zelfverklaarde verdediger van de islam af. Ondanks dat hij mooie dingen over de islam zegt zou hij volgens een moslim bekeerling “verzen uit de koran verkeerd uitleggen” en de “profeet Mohammed verkeerd aanhalen”. Ook zou hij “desinformatie verspreiden” en “sommige van de dingen die hij zegt zouden verkeerd,” of zelfs “uiterst gevaarlijk zijn”, zo wordt gewaarschuwd. In het bijzonder omdat hij de “de theologie van het universalimse,” die leert dat het Jodendom, het Christendom en de islam gelijkwaardige godsdiensten zijn. Maar Allah vertelt ons dat de enige religie die hij gaat accepteert de islam is.” Dus gaat de zelfverklaarde verdediger ” te ver. Hij zegt dingen die hij niet te zou moeten zeggen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.