Kerkdienst

Morgen (16-11-2014) is het weer zondag. Ik hoop dat u naar de kerk kunt gaan om God te danken voor het grootste wonder dat Hij ons gegeven heeft: vergeving van zonden en het eeuwige leven door Zijn Zoon, de Here Jezus Christus, die voor al het verkeerde dat wij in Gods ogen gedaan hebben, is gestorven.

Als u niet naar de kerk kunt gaan, kunt u via Internet live diverse kerkdiensten beluisteren. Als u wilt kunt u ook luisteren naar de preek die ik vorige week zondag in de NGK Emmeloord heb gehouden over Genesis 22, de geschiedenis van de beproeving van Abraham.

This entry was posted in Bijbel en geloof, Nederlands Gereformeerde Kerken, Preken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.