Frankrijk: drie Soedanezen opgepakt vanwege dodelijke aanslag met mes

In totaal drie Soedanezen zouden zijn opgepakt vanwege dodelijke terreur aanslag met een mes eind vorige week. Bij de aanslag met een mes werden 2 mensen gedood en raakten er 7 gewond waarvan 2 ernstig. Tijdens de aanslag zou de dader “allahu akhbar” hebben geschreeuwd. De dader en één van de verdachten zouden “vluchtelingen” zijn, de andere een kennis van de verdachte. De dader was op “zijn knieën aan het bidden” toen hij door de politie werd opgepakt. In het huis van de verdachte werden handgeschreven religieuze notities gevonden waarin hij erover klaagt dat “hij in een land met ongelovigen leeft”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.