Homoseksualiteit niet acceptabel vinden mag niet

Er is veel ophef over een christelijke politieman die twitterde dat hij de Gay Pride van 2014 “Hollands goorie” vindt. Ik denk dat deze tweet niet echt verstandig is, alhoewel de Gay Pride ook niet echt mijn ding is. Maar nog walgelijker vind ik de reactie op GeenStijl. Die wel duidelijk laat zien hoe sommige fanaten over christenen denken: “gristenhond”, “religieuze schizofrenen” en “Jezustjappies”. Tja, wel een heel tolerante en voorbeeldige reactie. Een mening hebben mag, maar deze uiten kennelijk niet. Ik weet niet, maar dit soort onfrisse reacties geven mij geen prettig gevoel.

1 thought on “Homoseksualiteit niet acceptabel vinden mag niet

  1. Beide reacties geven mij een onprettig gevoel. Van een politieman, welke levensovertuiging deze man ook aanhangt, mag je verwachten dat hij zijn mening voor zich houdt en zeker niet ventileert via de sociale media. In Nederland zijn staat en godsdienst nu eenmaal gescheiden.
    Over Geenstijl kan ik kort zijn, deze site draagt niets bij aan welke discussie dan ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.