Nederland: onderzoek naar salafisme (2)

Artikelen in de media n.a.v. het onderzoek in Nederland naar salafisme. (1) “Wie is de baas in de moskeeën? Spanning rond Kamer-onderzoek neemt toe” (2) “Marokkaanse moskeeën geven AIVD gelijk: ‘Orthodoxen zetten gelovigen onder druk’” (3) “LIVE: imam alFitrah wordt verhoord door commissie Tweede Kamer” (4) “Heel Nederland valt over de imam van de alFitrah-moskee (maar zelf ligt hij er geen seconde wakker van)” (5) “Moskee kreeg 2,5 miljoen uit Koeweit ’zonder voorwaarden’” (6) “Loog imam Salam van alFitrah-moskee onder ede? Onderzoekscommissie onderzoekt uitlatingen” (7) “Het verhoor van Salam was als een nachtmerrie, het is te hopen dat de overheid wakker wordt” (8) “Turkse organisatie: Gülen-lijst had nooit mogen gebeuren” (9) “Waarom willen Salam en zijn kornuiten in Nederland wonen?” (10) “Ex-Kamerlid: ‘Giftige mix’ vanuit Turkije naar Nederland” (11) “„Gesprek in EU-verband nodig over Turkse gif” (12) “Gewiekste imam ontregelt commissie. „Poppenkast”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.