“Homohater” was vroeger travestiet

Steven Wiles, kandidaat voor de Republikeinse partij (VS), is een uitgesproken tegenstander van het homohuwelijk. Hij is dan ook een uitgesproken voorstander van het verbod op homohuwelijken in de staat North Carolina.

Echter, het is bekend geworden dat deze Steven Wiles vroeger als travestiet werkzaam was in een homobar (die inmiddels niet meer bestaat). Hij ervaart zijn vroegere levensstijl als niet in overeenstemming met zijn christelijk geloof.

Kennelijk hebben sommigen er moeite mee dat iemand een dergelijke levensstijl, die tegen de richtlijnen van de Bijbel ingaat, achter zich kan laten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.