Waarom verdedigt Europa zichzelf niet meer tegen islamisering?

Waarom verdedigen de Europeanen zich niet tegen de islamisering? Jullie zijn sukkels. Die vraag stelt notabene een Syrische moslim en wetenschapper. Hij spreekt uit eigen ervaring. In 1993 werd hij tijdens een reis door Noord-Afrika bijna vermoord door een agressieve groep radicale moslims. „Die wachtten mij op na een lezing. Ze sloegen en schopten me totdat ik ze begon toe spreken in het Arabisch en citeerde uit de Koran.” Met dramatische handgebaren en in het Arabisch, luid roepend naar de hemel, speelt hij de scène na. Lachend: „Toen waren ze snel verdwenen.

1 thought on “Waarom verdedigt Europa zichzelf niet meer tegen islamisering?

  1. Pingback: Europa kan zich niet meer verdedigen! | eunmask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.