VS: honderden aanwezig op conferentie “Gods Stem” om LGBT-agenda in kerken te stoppen

Honderden “conservatieve Christenen” zullen aanwezig zijn op een conferentie op 22-23 februari in de Amerikaanse staat Oklahoma met als doel de LGBT-agenda van activisten om evangelische kerken te beïnvloeden een halt toe te roepen. De conferentie heeft de naam “Gods Stem” en wordt gehouden in de Fairview Baptist Church in de stad Edmond. Deze conferentie is een gevolg van een bijeenkomst met de naam “Revoice”, die vorig juli werd gehouden in St. Louis (Missouri). Het doel van deze bijeenkomst was het bemoedigen en ondersteunen van “homo’s, lesbiennes, zij die aangetrokken zijn tot het zelfde geslacht, en andere LGBT Christenen zodat ze kunnen opbloeien terwijl ze zich houden aan de historische Christelijke leer over huwelijk en seksualiteit“. Alhoewel de organisatoren van “Revoice” zich achter de traditioneel Christelijke leer over de menselijke seksualiteit stelden, waren sommige critici van mening dat door hun standpunten geprobeerd zou worden onderdelen van de LGBT-agenda in evangelische kerken binnen te krijgen.

De voorganger van Fairview deed de volgende uitspraken:

Over de afgelopen 50 jaren hebben we een erosie van de seksuele moraal in Amerika kunnen zien. Of het nu de seksuele revolutie, echtscheiding zonder echte reden of abortus, de kerk in Amerika heeft zich aan de cultuur geconformeerd i.p.v. zich te verzetten tegen het morele verval met als doel hoop op bekering en opwekking“.

Niemand wordt gedwongen de Bijbelse leer te volgen. Maar we kunnen de Schrift niet ontkennen of verdraaien en ondertussen blijven beweren dat we gehoorzaam zijn aan de Bijbel of een volgeling van Christus zijn“.

Waarheid is waar voor alle mensen van alle tijden en plaatsen. Er is geen zwarte of witte waarheid, homo waarheid of hetero waarheid, er is slechts waarheid“.

Jezus is de waarheid en het Woord van God is de waarheid. Ons doel is de aanwezigen de Bijbelse en bewezen waarheid wat betreft de menselijke seksualiteit voor te houden“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.