Microsoft dicht ernstig lek in Internet Explorer

Microsoft heeft gisteravond een hotfix uitgebracht voor het ernstige lek dat in Internet Explorer (versie 6 t/m 11)ontdekt was. Zo erg dat de politie zelfs het gebruik van IE ontraadde. Ook voor Windows XP (met SP3) is bij wijze van uitzondering gezien de ernst van het lek, een hotfix uitgebracht. Immers, Microsoft heeft vorige maand de ondersteuning op Windows XP beëindigd. Wie Windows niet automatisch laat updaten wordt dringend aangeraden om de beveiligingsupdate handmatig te downloaden en te installeren.

De hotfix voor de diverse platformen kan gedownload worden bij Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.