Nigeria: verkiezingen waarin Christenen de verliezers zullen zijn

Vervolgde Christenen verwachten dat de komende verkiezingen in Nigeria dingen ten goede voor hen zullen brengen. Die hoop is waarschijnlijk tevergeefs. De huidige president van Nigeria heeft de vervolgde Christenen jaren genegeerd. De tegenkandidaat is een Fulani moslim. Ook als hij de verkiezingen wint en bereid is om veranderingen door te voeren, is het de vraag of dat zal lukken omdat het leger, de politie en de veiligheidsdiensten in handen van moslims zijn die tot nog toe altijd aan de kant bleven staan.

This entry was posted in Vervolgde kerk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.