LKP dringt aan op afschaffing “enkele-feit-constructie”

Het LKP dringt aan op het afschaffen van de “enkele-feit-constructie”. Lees het gehele bericht via de volgende link:

Christelijke LHBT’s dringen aan op afschaffing ‘enkele-feit-constructie’

Het LKP roept op tot “dialoog en barmhartigheid” met het doel dat binnen de kerken homoseksuele relaties volledig geaccepteerd gaan worden. Duidelijk is dat het doel van het LKP niet is dat kerkgangers gaan leven en handelen volgens de voorschriften die we in de Bijbel lezen over homoseksuele praktijken. Jammer. Wat is dan nog de plaats en het gezag van de Bijbel kun je je afvragen als homoseksuele praktijken niet meer als zondig gezien mogen worden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.