Twee moeders en een baby

Een baby die afgelopen maand in Tennessee (VS) geboren werd heeft de twijfelachtige eer de eerste te zijn die op haar geboortecertifcaat een vrouw als “vader” heeft. Lees het hele artikel op:

http://news.yahoo.com/two-moms-baby-legal-first-u-gay-marriage-124540293–finance.html

De vraag is of de belangen van het kind zijn gediend in zaken als deze. Want ook dit kind heeft biologisch gezien een mannelijke vader. Twee vrouwen kunnen immers geen kinderen krijgen. Dit kind zal later bijvoorbeeld op school zien dat andere kinderen wel een mannelijke vader hebben. Wat moet je dan vertellen aan je kind? Wat moet je doen als je kind het verlangen krijgt om contact te hebben met zijn biologische vader?

De mannen onder ons kan ik alleen maar oproepen om hier niet aan mee te werken. Je bent verantwoordelijk voor je zaad, letterlijk en figuurlijk. Neem die verantwoordelijkheid. Wees dan ook verantwoordelijk in deze wereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.